Banjul.transformator voor stroomherstelVoorraadbronnen zoeken

  • vrijgavetijd:2022-09-29 14:45:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:397
  • Korte omschrijving:

    Banjul., en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grond

Artikel inhoud
en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China

Het geluid van droge transformator komt van

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Banjul.In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Exploitatie van gesmolten transformator

Bhakkar.Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

waarIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Losse kernschroef


Banjul.transformator voor stroomherstelVoorraadbronnen zoeken



Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Verbetering van de kwaliteitfabrikant van droge transformatoren

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Banjul.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel,Banjul.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden,Banjul.Substation Transformer- en box type, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, het contact met de openingsschakeling verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Banjul.Overige productinformatie
  • Brunswick.Pakhuis instapbrugBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en onderhoudspunten:

    Brunswick.Pakhuis instapbrugBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en onderhoudspunten:

  • Handan CityVaste hydraulische laad- en losbrugDe twee sessies zijn gesloten en de verzendingen zijn

    Handan CityVaste hydraulische laad- en losbrugDe twee sessies zijn gesloten en de verzendingen zijn

  • Manhattan.Rail type laadplatformHoe om te gaan met mislukkingen

    Manhattan.Rail type laadplatformHoe om te gaan met mislukkingen

  • Qinghai.Drie verdiepingen kleine lift voor familie gebruikPakbon

    Qinghai.Drie verdiepingen kleine lift voor familie gebruikPakbon

  • DublinHydraulisch hefplatform met geleiderailAnalyse van relevante beleidstrends

    DublinHydraulisch hefplatform met geleiderailAnalyse van relevante beleidstrends

  • GutaFabrikant van hydraulisch hefplatformAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principe

    GutaFabrikant van hydraulisch hefplatformAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principe

  • vaten van TarnovskyKleine hydraulische liftInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassings

    vaten van TarnovskyKleine hydraulische liftInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassings

  • Foggia.6-meter hydraulisch hefplatformHet belang van productie en leven

    Foggia.6-meter hydraulisch hefplatformHet belang van productie en leven

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!